Asociatia Pentru Sanse Egale este o organizatie nonguvernamentala locala, infiintata in Targu Jiu in anul 2006 si inregistrata ca persoana juridica cu caracter nonprofit si apolitic.

La data de 06.01.2007, Asociatia pentru Sanse Egale a depus cerere in vederea inregistrarii in REPERTOAR-ul Camerei Deputatilor, acesta fiind analiza si aprobata in data de 08.01.2007.
Repertoarul se doreste a fi un instrument de informare si de lucru eficient pentru deputati si staff-ul parlamentar, cu privire la mediul asociativ din Romania, in scopul imbunatatirii mecanismelor de consultare si de participare a reprezentantilor societatii civile la procesul de elaborare a legilor, cu precadere la nivelul comisiilor parlamentare.
Inregistrarea Asociatiei pentru Sanse Egale in acest REPERTOAR poate fi vizualizata la urmatoarea adresa, pe website-ul Camerei Deputatilor: http://www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate?id1=367 si confera acesteia posibilitatea acreditarii in vederea participarii la sedintele comisiilor de specialitate pe :
 • Drepturile omului
 • Abuzuri
 • Egalitate de sanse
 • Adresa ta de mail*:
  *Iti garantam confidentialitatea
  Acordul de confidentialitate

  » Citeste ultimul numar
  » Arhiva newsletter
  Acest proiect este finantat prin intermediului programului Matra Kap al Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti

  Powered bywebdesign & software