COMUNICAT DE PRESĂ - Conferinţă lansare proiect (25.08.2014)

Miercuri 27 August 2014, Asociația pentru Șanse Egale și partenerii săi: Asociația Psihologilor Gorjeni din Tirgu Jiu și S.C PAIDEA SRL organizează conferinţa de presă pentru lansarea proiectului AFES-Acces la Formare și Egalitate de Șanse”, ce va avea loc între orele 11.00 -12.00 la Muzeul de Arta din Tîrgu- Jiu.

                                        

Proiectul se desfăşoară în perioada 02.07.2014 - 31.12.2015 şi este finanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6: „Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”.

 

“AFES-Acces la Formare si Egalitate de Șanse” îşi propune să contribuie prin activitățile sale, la ridicarea gradului de conştientizare, schimbarea percepţiilor existente, îmbunătăţirea situaţiei grupurilor defavorizate şi creşterea nivelului de evoluţie al societăţii noastre. Obiectivul general al proiectului este facilitarea accesului egal la ocupare și promovare pentru un număr de 531 de persoane, respectiv 400 de femei cu grad ridicat de vulnerabilitate și 131 de persoane aparținând altor grupuri vulnerabile din județul Gorj.

        

În cadrul proiectului se desfăşoară 13 cursuri de formare profesională în meseriile: Lucrător în comerț, Manichiurist pedichiurist, Îngrjitor batrâni la domiciliu, Frizer, Cofetar, Patiser și Ospătar cursuri ce vor contribui la creșterea capacității de menținere sau/și integrare pe piața muncii a unui număr de 325 de femei și 10 cursuri de inițiere/perfecționare în competențe cheie necesare în dezvoltarea carierei: Comunicare în limba engleză, Inspector sănătate și securitate în muncă, Manager proiect, Competențe Antreprenoriale, ce vor contribui la dezvoltarea de noi competențe socio-profesionale pentru un număr de 206 de persoane (femei și persoane aparținând altor grupuri vulnerabile) din jud Gorj.

 
Persoane de contact:


Pentru a ramane la curent cu toate stirile care te intereseaza, acum ai ocazia sa te abonezi la newsletter.

Adresa ta de mail:Acest proiect este finantat prin intermediului programului Matra Kap al Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti

Powered bywebdesign & software